SIZINTILARIN SESSİZ DÜŞMANI

Ağustos 25, 2021
Aykome

Sızıntıları duyabilir miydiniz? Artık duyabilirsiniz! GUTERMANN ZONESCAN NB-IoT gürültü kaydedici korelatörü ile su sızıntılarının sesini kaydedip izleyebilir, yerinizden bile kalkmadan kaçak tespiti yapabilirsiniz.

ZONESCAN: Sızıntı İzleme Sisteminin Geleceği


ZONESCAN, otomatik NB-IoT hücresel veri yükleme teknolojisi kullanarak sızıntı izleme sistemine yeni bir boyut getiriyor. Bulut yazılımına doğrudan yüklenen verilerle su dağıtım şebekesini sürekli ve etkin bir şekilde izleyebilirsiniz.

Dünyada Bir İlk: IoT ile Sızıntı Tespiti


ZONESCAN NB-IoT, yeni nesil LTE tabanlı hücresel iletişim olan "Nesnelerin İnterneti"ne (NB-IoT) dayalı ilk su sızıntısı tespit cihazıdır. NB-IoT teknolojisi, veri iletişimini optimize ederek akıllı şehirlerde sızıntı tespitini devrim niteliğinde bir seviyeye taşıyor.

NB-IoT'nin Avantajları: Daha Az Güç Tüketimi, Daha Uzun Ömür


NB-IoT, geleneksel 3G iletişim standardına kıyasla daha düşük güç tüketimi ve daha uzun pil ömrü sunar. Böylece maliyetleri düşürürken performansı artırır. Dahası, yeraltında daha geniş kapsama alanına sahip olması, su kaçaklarının daha etkin bir şekilde izlenmesine olanak sağlar.

Bulut Bilgisayarlama ile Hassas Korelasyon


Her sensörün kaydedilen ses sinyali, zaman senkronizasyonunu kullanarak Gutermann Cloud yazılımının tüm komşu sensörler arasında verileri otomatik olarak ilişkilendirmesini sağlar. Bu sayede, geleneksel yöntemlerle tespit edilemeyen gizli sızıntılar bile ortaya çıkarılır. Bu özellik, tespit edilen sızıntının tam yerini size kesin bir şekilde belirtir.

whatsapp--v1