Tatlandırılmış Konservelerden Yem Endüstrisine NIVELCO ÖLÇÜM SİSTEMLERİ

Ağustos 24, 2021
Aykome

Gıda endüstrisi çeşitli teknolojik süreçlere sahip olduğu için, çok farklı türde ölçüm enstrümanlarına ihtiyaç duyar. Nivelco bu alanda geniş bir enstrüman portföyü sunar; döner kürek seviyesi anahtarları, ultrasonik ve mikrodalga seviyesi vericileri, basınç vericileri, sıcaklık sensörleri ve gelişmiş sıvı analitik aletler gıda sektörünün tüm ölçüm ihtiyaçlarını karşılar.

HAMMADDEDE SORUN YOK


Yenilebilir yağların hammadde depolamasında sürekli seviye ölçümü gereklidir. Bu ölçümü Nivelco'nun Microtrek HTN-4-4 rehberli mikrodalga seviye vericileri ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca, düşük/yüksek seviyeli gösterge için Nivorota EKH-7 döner kürek veya Nivoswitch RRH-3 titreşimli çatal seviye anahtarları da öneririz.

KARIŞTIRMA TANKLARINDA SEVİYE KONTROLÜ


Karıştırma tanklarında dolgu sıvısının üretimi gerçekleşir. Bu sürecin kontrolü için Microtrek HHQ-413-4 tipi rehberli mikrodalga seviye vericileri ile sürekli seviye ölçümü yapabilirsiniz.

BUHARLAŞMA İŞLEMİ HASSAS KONTROL ALTINDA


Buharlaşma işlemi, çözücüden yağ ayırır. Bu sürecin kontrolü için Thermocont TTJ-511-6EX sıcaklık vericileri ve Unicont PMG-400 evrensel kontrolörler kullanılır.

BESLEME TESİSİNDE KUSURSUZ ÖLÇÜM


Hayvan yemi karıştırma tesislerinde Nivelco'nun MicroTREK HTN-4 rehberli radar seviye vericileri ile stok depolama, premiks ve işlenmiş son ürün silolarında sürekli seviye ölçümü yapılır. Düşük/yüksek seviyeli gösterge için Nivoswitch RCM-401-3 veya Nivoswitch RFM-401-0 tipi titreşimli çatal seviye anahtarları önerilir.

whatsapp--v1