THERMOPOINT Sıcaklık Ölçümünde Süper Güç!

Ağustos 27, 2021
Aykome

NIVELCO'nun geliştirdiği 2 telli çok noktalı sıcaklık transmiteri THERMOPOINT ile tanışın! Standart ve tehlikeli sıvılar, tozlar veya tanecikli katılar için sıcaklık ölçümünde mükemmel performans sunar. Tahıllarınızı veya yeminizi depoladığınız siloların sıcaklığını izlemek için ideal bir araçtır.

Neden THERMOPOINT?


THERMOPOINT, sadece sıcaklık ölçümü ile kalmayıp kalite kaybı veya mikrop-mantar tehlikelerine karşı da önlem almanıza yardımcı olur. Silonuzun toplam hacmini kontrol eder ve sıcaklık artışları konusunda sizi uyarır

Nasıl Çalışır?


Dayanıklı bir plastik kaplı paslanmaz çelik tüp içerisine eşit aralıklarla yerleştirilen sıcaklık sensörleri, gerçek sıcaklık değerini sıcaklık vericisi kafasına iletiyor. 2 telli döngülü verici kafası ise HART® protokolü ile kontrol odası cihazlarıyla iletişim kuruyor ve böylece daha fazla işlem ve veri kaydetme imkanı sağlıyor.

Nasıl Çalışır?


• Tahıl Endüstrisi: Silolarda depolanan tahılların sıcaklığını izlemek, kalite ve verimlilik için kritik öneme sahiptir.

• Yem Endüstrisi: Yem depolarındaki sıcaklık değişikliklerini takip eder, kalite kaybını önler.

• Gıda Endüstrisi: Gıda depolarında ve hassas ortamlarda sıcaklık değişikliklerini izler, ürün kalitesini korur.

Sıcaklık ölçümünde hassas ve güvenilir sonuçlar elde etmek için THERMOPOINT'le tanışın, üretim süreçlerinize değer katın.

whatsapp--v1